Hoe kan ik de muispijl opvallender maken?
     
   

Een klein pijltje is van groot belang om goed met de computer te werken. De muispijl is niet voor iedereen even duidelijk. Waarom maken ze die niet wat groter? Of misschien een fellere kleur zodat de pijl meer opvalt?

Je kunt de muispijl gemakkelijk aanpassen. Er zijn vele websites waar je andere en meer aangepaste muispijlen kunt downloaden. Bekijk de video-illustratie om te zien hoe je de muispijl aanpast en lees de praktische info hieronder als je een website zoekt met aangepaste muispijlen.

     
 
 
 
 
 
     
 

Praktische informatie:

   
  • In deze video-illustratie wordt getoond hoe je de muispijl kan aanpassen in Windows XP. Wie Windows Vista of Windows 7 op de computer heeft staan, kan de muispijl ook gemakkelijk aanpassen. Vind je de juiste vensters niet meteen terug, probeer dan de Windows-helpfunctie.
   
   
  • Er zijn hele leuke muispijlen, maar let op! Maak het werken met de computer niet te moeilijk door allerlei gekke en onduidelijke muispijlen te kiezen.
   
  • Er zijn ook gratis programma's waarmee je zelf muispijlen mee kan maken, zoals bijvoorbeeld AniFX. Wie een beetje handig is in het tekenen op de computer, zal hier snel mee uit de voeten kunnen.
   
  • Heb je hulp nodig bij het terugvinden van je muispijl? Bekijk dan zeker de gratis programma's Crosslayer en MMfollow 1.0.
   
   
   
   
   
   
  • Er bestaan ook allerhande alternatieve muizen die het bedienen van de computer gemakkelijker maken. Meer info vindt u bij Modem.
     
   
     
 

Klik op deze tekst om de verschillende stappen af te drukken*

   

*de bestanden worden aangeboden in PDF-formaat, download gratis acrobat reader als je het bestand niet geopend krijgt

   

 

  Vrije rechten:
   

Op al het gebruikte materiaal (video-illustratie, videospeler, grafische bestanden, ...) in deze pagina dat niet expliciet onder andere rechten wordt vermeld, is een Creative Commons licentie van toepassing. Klik op deze tekst om de voorwaarden van deze Creative Commons licentie te bekijken.

De muziek die in deze video-illustratie gebruikt wordt, is afkomstig van Jamendo en valt onder dezelfde licentie.

     
  Andere rechten:
   

Windows XP © 2010 Microsoft.

©2009 ACE Centre Advisory Trust, Charity No 1040868, Registered Company No 2961300

Copyright © Philip Henderson 2006