Hoe kan ik een zwarte picto wit maken en andersom met Microsoft Paint?
     
 
 
 
 
 
     
 

Praktische informatie:

   
   
  • Moet het vooruit gaan? Houd de CTRL-toets van het toetsenbord ingedrukt terwijl je de i-toets aanslaat. Als je dit doet, wordt je pictogram meteen omgezet, zonder muisbediening.
   
  • MS Paint is een wijdverspreid programma dat standaard met Windows geïnstalleerd wordt. Je kunt het programma vinden onder de startbalk in de map bureau-accessoires. Let wel op: in deze video-illustratie wordt MS Paint 5.1 gebruikt. Dat is de versie die met Windosw XP werd geïnstalleerd. Nieuwere versies hebben misschien niet dezelfde mogelijkheden of de menu's zijn mogelijk anders ingedeeld.
     
   
  • Prijs: Niet van toepassing
   
     
 

Klik op deze tekst om de verschillende stappen af te drukken*

   

*de bestanden worden aangeboden in PDF-formaat, download gratis Acrobat Reader als je het bestand niet geopend krijgt

   

 

  Vrije rechten:
   

Op al het gebruikte materiaal (video-illustratie, videospeler, grafische bestanden, ...) in deze pagina dat niet expliciet onder andere rechten wordt vermeld, is een Creative Commons licentie van toepassing. Klik op deze tekst om de voorwaarden van deze Creative Commons licentie te bekijken.

De muziek die in deze video-illustratie gebruikt wordt, is afkomstig van Jamendo en valt onder dezelfde licentie.

     
  Andere rechten:
   

Microsoft ® Paint is copyright beschermd door © 2010 Microsoft Corporation. Dit programma wordt in deze video-illustratie met de toestemming van Microsoft Belgium gebruikt.

De Beta 5.0 software en Beta prenten zijn copyright beschermd door een Beta vzw.